Hjælp

Hjælp og vejledning til brug af siden


På tvangsauktionshuset.dk finder du en oversigt over tvangsauktioner over fast ejendom i Danmark. Alle tvangsauktioner, der er offentliggjort i Statstidende, finder du under den enkelte retskreds. Landet er delt op i 24 retskredse. Ydermere kan man benytte søgning via kommune eller fritekstsøgning med mere.


Generel information

Ved de fleste ejendomme findes et salgsopstillingsikon. Salgsopstillingen er i pdf-format, og den kan vises på skærmen og udskrives direkte på printeren. Oplysningerne er indtastet med forbehold for indtastningsfejl, og vi gør opmærksom på, at det er oplysningerne i salgsopstillingerne, der er gældende.

Bemærk venligst, at vi ikke bringer oplysninger om, hvorvidt en auktion er aflyst (med mindre aflysningen har været offentliggjort i Statstidende eller er meddelt os af rekvirenten eller fogedretten). En eventuel aflysning bør i alle tilfælde tjekkes hos rekvirenten eller fogedretten før auktionen.

Her ses et skærmbillede af hvordan en auktionsside ser ud på tvangsauktionshuset.dk. Kilde: Skærmbillede fra en tvangsauktion

Købsvejledning

Vejledning til købere. TODO: Tekst

Den første fase er søgefasen

2. Fase: undersøgelse

Den anden fase er undersøgelsesfasen

3. Fase: auktionen

Den sidste fase er selve auktionen

Diverse

Diverse..

Forbehold

Vi tager forbehold for...


Advokatvejledning

Vejledning til advokater. TODO: Tekst

Få besked næste gang en ejendom kommer på tvang.

Opret en konto og opsæt en auktionsagent og modtag en mail, næste gang en ejendom sættes på tvang ud fra dine kriterier.

Efter du har oprettet en konto, kan du opsætte ubegrænsede auktionsagenter til din konto. Dine oplysninger opbevares sikkert.