Tvangsauktioner i Svendborg retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Svendborg retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Svendborg retskreds

Er det ved at være tid til at finde en ny bolig? Så kan vi hjælpe dig. Det bliver dog ikke i form at en normal ejendomshandel, som hvis du søger bolig via en ejendomsmægler. Gennem Tvangsauktionshuset kan du udelukkende se boliger på tvang. 

På denne side har vi samlet en oversigt over tvangsauktioner, som hører under Svendborg retskreds. Finder du en bolig, som du finder interessant, så tryk endelig ind på den for at undersøge ejendommen nærmere. Du kan både se billeder, læse nærmere og finde frem til hvornår og på hvilken måde, der bliver afholdt auktion for den pågældende ejendom - det kan nemlig både ske offline og online. Vores univers her på Tvangsauktionshuset rummer retskreds i hele Danmark. Det vil sige, at hvis du gerne vil undersøge yderligere retskredse end Svendborg, så er dette også muligt. 

 

Er du interesseret i en anden retskreds end Svendborg?

Glæd dig over at du gennem Tvangsauktionshuset, kan finde ejendomme i alle retskredse. Vil du gerne ændre din søgning, så skal du blot scrolle helt op i toppen af denne side, helt op i menu baren og vælge en knap hvor der står ''søg auktion''. 

På den side du kommer ind på, der kan du folde en liste ud, som giver dig mulighed for at vælge mellem følgende retskredse: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Roskilde retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds. 

 

Fakta om retskredsen Svendborg retskreds

Retten i Svendborg hører ind under den Fynske nævningekreds, som er tilknyttet Østre Landsret nr. 5. Hvor tingstedet er i Odense. Denne retskreds har i alt 5 Kommuner tilknyttet, som er henholdsvis: Faaborg-Midtfyn Kommune, Langeland Kommune, Nyborg Kommune, Svendborg Kommune og sidst men ikke mindst Ærø Kommune. 

I næste afsnit dykker vi nærmere ind i hvilke byer der hører under hver kommune og dermed hvilke byer det er, at du kan forvente at se i denne oversigt. 

 

Fakta om områder i Svendborg retskreds

Svendborg retskreds er stor og der findes mange forskellige byer, der hører under denne retskreds. I dette afsnit kan du se eksempler på disse byer: Faaborg, Ringe, Årslev, Nørre Lyndelse, Ryslinge, Kværndrup, Nørre Broby, Gislev, Vejle, Brobyværk, Ferritslev, Korinth, Nørre Søby, Horne, Vester Åby, Faldsled, Espe, Millinge, Rolsted og Vester Hæsinge, der har beliggenhed i Faaborg-Midtfyn Kommune. 

Rudkøbing, Tullebølle, Humble, Bagenkop, Lohals, Lindelse, Snøde og Spodsbjerg som alle har beliggenhed i Landeland Kommune. 

Nyborg, Ullerslev, Ørbæk, Måre, Refsvindinge, Vindinge, Aunslev, Frørup, Hjulby, Skellerup, Tårup, Svindige og Ellinge som hører under Nyborg Kommune. 

Svendborg, Thurø By, Vindeby, Rantzausminde, Skårup, Stenstrup, Ollerup, Troense, Vester Skerninge, Gudme, Hesselager, Kirkeby, Ulbølle, Oure, Gudbjerg, Lundeborg, Vejstrup og Bjerreby som hører under Svendborg Kommune. 

Marstal, Ærøskøbing, Søby og Ommel som alle har Ærø som kommune. Det er værd at nævne, at du godt kan finde annoncer for andre byer i oversigten, eftersom vi kun har taget udgangspunkt i de største byer og derfor findes der selvfølgelig flere byer, som ikke er nævnt på denne liste. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Du kan altid se omkring 400 ejendomme her på Tvangsauktionhuset. Vores store kartotek rummer hele det danske land. Det vil sige, at du kan ikke forvente at se netop 400 annoncer på denne side, som kun viser emner i Svendborg retskreds, i og med at de 400 emner er fordelt over hele Danmark. 

Det er ikke de samme auktioner der dominere sitet hele tiden. Udskiftning i annoncer vil ske løbende i takt med at ejendommen ryger på auktion, og dermed fjernet fra oversigten, når en vinder endeligt findes. 

Hvis du godt kunne tænkte dig at bo i Svendborg, og gerne vil prøve kræfter med at købe en bolig på en tvangsauktion, men endnu ikke har fundet den rette bolig i oversigten her, så glæd dig over at der ligeledes kommer nye emner ind - faktisk hver eneste dag. Det gælder derfor om at holde godt øje. For at sikre, at du ikke risikere at misse en interessant auktion, så kan vi anbefale dig at tilmelde dig vores søgeagent. 

 

Tilmeld dig Tvangsauktionshusets’ søgeagent 

Ved at tilmelde dig vores søgeagent, så kan du være en af de første som får besked, når der dukker en ny ejendom op, som lever op til dine krav til din kommende bolig. Vi sender glædeligt beskeder din vej på mail, med opdateringer om de nyheder der kommer ind på vores platform. Vi er ikke ude på at spamme dig med ligegyldige mails, men vil udelukkende kontakte dig, når der reelt er en ejendom som stemmer overens med dine ønsker. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

På Tvangsauktionshuset har du mulighed for, at finde en hvilken som helst form for ejendom til salg på tvang, det er derfor oplagt du finder din drømmebolig gennem vores platform, om end det er en ejendom på Sydfyn eller andet sted i Danmark. For at spare din tid bedst mulig, kan du vælge af præcisere din søgning, ud fra boligtyper, retskredse, ejendomsværdi og auktionstype. 

Vi har delt vores boligtyper op i følgende kategorier: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. Og vi har delt vores retskredse op ud fra de danske retskredse som er: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds udover Roskilde. 

Derudover kan du vælge forskellige former for ejendomsværdi niveauer, eftersom du højst sandsynligt at fastlagt et bestemt budget hertil. Og sidst men ikke mindst, kan du vælge om du vil se auktioner der bliver afholdt online eller offline. Ved deltage i en online auktion, så får du bud på mail, når der er nogen der byder ind på auktionen, som har et højere bud end dig. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Svendborg retskreds

Vi håber at du får det bedste ud af at anvende vores platform til, at finde din kommende bolig. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os i supporten, her sidder vi klar alle hverdage og hjælper hellere end gerne med spørgsmål eller tvivl, som du brænder inde med. Vinder du en auktion, så ønsker vi dig ligeledes et stort tillykke.