Tvangsauktioner i Sønderborg retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Sønderborg retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Sønderborg retskreds

På Tvangsauktionshuset hjælper vi boligsøgende med af dine deres drømme ejendom, men dette sker ikke på traditionelt vis, hvor du kommer i kontakt med en ejendomsmægler. Sådan former for salg, beskæftiger vi os ikke med her på Tvangsauktionshuset. Det vi kan hjælpe med, er at give dig et stort overblik over tvangsauktioner alle steder i Danmark, med det formål at du kan finde spændende boliger, som er på tvang, som du kan byde på og forhåbentlig vinde en auktion og blive den pågældende boligs nye ejer. 

På denne side har vi samlet en oversigt over tvangsauktioner, som hører under Sønderborgretskeds. Finder du en bolig, som du finder interessant, så tryk endelig ind på annonce og bliv klogere på den pågældende ejendom. Inde på annoncen kan du både se billeder, læse nærmere om fakta på boligen og finde frem til hvornår, og på hvilken måde der bliver afholdt auktion for netop den ejendom du finder spændende. Årsagen til at der står ''måden der bliver afholdt'' auktion på, er fordi at det i dag ikke længere kun er muligt at møde op fysisk til en auktion - nu kan du også fra dit hjemmekontor foran computeren deltage i en auktion. 

 

Er du interesseret i en anden retskreds end Sønderborg?

Hvis du ikke kun er interesseret i Sønderborg, men også gerne vil se nærmere på mulighederne i andre retskredse i Danmark, så er den gode nyhed, at du på under 2 sek kan ændre oversigten til at gælde en anden retskreds. 

Du skal blot scrolle helt op i toppen af denne side, helt op i menu baren og vælge den knap hvor der står ''søg auktion''. På den side du kommer ind på, der kan du folde en liste ud, som giver dig mulighed for at vælge mellem følgende retskredse: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Roskilde retskreds, Svendborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds. 

 

Fakta om retskredsen Sønderborg retskreds

Retten i Sønderborg hører ind under det Sønderjyske nævningekreds, som er tilknyttet Vestre Landsret nr. 6 hvor tingstedet er i Sønderborg. 

Denne retskreds råder over fire kommuner som er henholdsvis: Haderslev Kommune, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune og Aabenraa Kommune. I følgende afsnit kommer vi nærmere ind på de områder du kan forvente at se boliger i, i ovenstående oversigt. Med andre ord, så opremser vi en liste over byer, som hører under de nævnte Kommuner og dermed også Sønderborg retskreds.  

 

Fakta om områder i Sønderborg retskreds

Som du blev introduceret for i sidste afsnit, så vil vi i dette afsnit opremse eksempler på byer som hører under har beliggenhed i henholdsvis Haderslev Kommune, Sønderborg Kommune, Tønder Kommune og Aabenraa Kommune. Haderslev, Vojens, Gram , Starup, Over Jerstal, Sommersted, Hammelev, Marstrup, Bevtoft og Hoptrup som er eksempler på byer der har beliggenhed i Haderslev Kommune. 

Sønderborg, Nordborg, Gråsten, Broager, Augustenborg, Høruphav, Guderup, Dybbøl, Egersund, Vester Sottrup, Rinkenæs og Nybøl som alle er eksempler på byer der har beliggenhed i Sønderborg Kommune. 

Tønder, Løgumkloster, Toftlund, Skærbæk, Bredebro, Agerskov, Højer, Møgeltønder, Abild, Øster Højst, Bedsted, Jejsing, Brøns, Visby, Døstrup, Arrild, Husum-Ballum, Branderup, Havneby og Rejsby som alle er eksempler på byer i Tønder Kommune. 

Aabenraa, Rødekro, Padborg, Tinglev, Løjt Kirkeby, Hjordkær, Kruså, Bylderup-Bov, Stubbæk, Kliplev, Bolderslev, Felsted, Kollund, Genner, Hellevad, Bovrup, Hostrupskov, Varnæs, Ravnsted og Holbøl som alle er eksempler på byer der har beliggenhed i Aabenraa Kommune. 

Det skal til sidst nævnes, at der er mulighed for at du støder på annoncen i oversigten på denne side, som er fra andre byer end dem der er nævnt her. Årsagen til dette er, at vi udelukkende har listet de største byer i ovenstående Kommuner, og derfor findes der selvfølgelig flere byer som ikke er nævnt på denne liste. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

På Tvangsauktionshuset vil du altid blive præsenteret for omkring 400 ejendomme, som er til salg på tvang. Det store kartotek du finder på platformen, rummer hele det danske land - dermed er det ikke kun i Sønderborg retskreds, at du finder de 400 ejendomme på tvang - de er nemlig fordelt over hele landet. Det er ikke de samme auktioner, du vil støde på på sitet hele tiden. Udskiftning i annoncer vil ske løbende i takt med at ejendommen ryger på auktion, og dermed fjernet fra oversigten, når en vinder endeligt findes. 

Har du en drøm om at bo i Svendborg, og ønsker at gøre en god handel ved at købe en ejendom på tvang, men har måske ikke fundet den rette bolig endnu - så glæd dig blot over, at der altså kommer nye ejendomme ind - faktisk hver eneste dag. Det gælder derfor om at holde godt øje. For at sikre, at du ikke risikere at misse en interessant auktion, så kan vi anbefale dig at tilmelde dig vores søgeagent. 

 

Tilmeld dig Tvangsauktionshusets’ søgeagent 

Ønsker du at få beskeder, når der dukker en ny ejendom op? Så skal du tilmelde dig vores søgeagent. Derefter vil vi sende dig mails med relevante ejendomme, som lever op til de krav du har angivet til din kommende bolig. Du skal ikke være bekymret for at vi bombarderer dig med ligegyldige mails, vi vil udelukkende kontakte dig når der reelt er en ejendom, som stemmer overens med dine ønsker. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

På Tvangsauktionshuset kan vi præsentere dig for rigtig mange ejendomme, det er derfor oplagt du finder din drømmebolig via os, om end det er en ejendom på Sydfyn eller andet sted i Danmark. 

Selvom det kan være hyggeligt at kigge på boliger, så ved alle boligsøgende at det også bliver trættende i længden. Derfor kan du med fordel præcisere din søgning, for at spare din tid - det kan du gøre ud fra boligtyper, retskreds, ejendomsværdi og auktionstype.

 Vi har delt vores boligtyper op i følgende kategorier: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. 

Og vi har delt vores retskredse op ud fra de danske retskredse som er: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds udover Roskilde. 

Budgettet er også relevant at overveje, hvorfor du også kan vælge forskellige former for ejendomsværdi niveauer, der er jo ingen grund til at kigge på boliger langt over eller under dit budget. Sidst men ikke mindst, kan du også vælge om du vil se auktioner der bliver afholdt online eller offline. Ved deltage i en online auktion, så får du bud på mail, når der er nogen der byder ind på auktionen som har et højere bud end dig. 

 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Sønderborg retskreds

Vi håber at du får det bedste ud af at anvende vores platform til at finde din kommende bolig. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os i supporten, her sidder vi klar alle hverdage og hjælper hellere end gerne med spørgsmål eller tvivl som du brænder inde med. Vinder du en auktion, så ønsker vi dig ligeleds et stort tillykke.