Tvangsauktioner i Roskilde retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Roskilde retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Roskilde retskreds

Drømmer du om at finde din nye bolig? Så kan vi anbefale dig, at afprøve at købe ejendom via auktion. Du skal ikke være nervøs, har du spørgsmål hertil så vil vi hellere end gerne hjælpe dig i supporten, så du får den bedste mulige oplevelse ud af. 

Det er vores helt store passions af hjælpe boligsøgende med at finde ejendomme, som er på tvang og give dem mulighed for at se nærmere på boligerne, deltage i auktioner og de heldige vinder bliver glade nye ejere af de boliger, der gennem tiden har været vist i vores oversigt. På denne side kan du se ejendomme som tilhører Roskilde retskreds, men vi dækker altså alle områder i hele det danske land, og derfor er det muligt for dig at finde en ejendom på tvang via os, uanset hvor du ønsker at bo. 

Dette gælder også til erhvervslivet, eftersom vi der ligeledes kommer boliger ind, som kan anvendes til erhvervsmæssige formål. Er det ikke lige Roskilde retskreds du var interesseret i, så skal du se nærmere i næste afsnit, da du her bliver præsenteret for hvordan du nemt kan ændre din søgning til lige netop den retskreds, som du har i tankerne. Ellers skal du blot springe næste afsnit over, da du i de efterfølgende afsnit kan blive klogere på Roskilde retskreds, samt hvilke byer du kan forvente at finde ejendomme i - i denne oversigt, eftersom de hører under Roskilde retskreds. . 

 

Er du interesseret i en anden retskreds end Odense?

Var Roskilde retskreds ikke noget for dig? Så trøst dig selv med at du nemt og hurtigt kan hopper over på en anden oversigt, for en anden retskreds. Måden du skal gøre dette på, er ved at scrolle helt op i toppen af denne side, helt op i menu baren og vælge en knap hvor der står ''søg auktion''. Ved et tryk på ''søg auktion'', så vil du komme ind på siden hvor du kan ændre søgningen til netop den retskreds, som du finder interessant at se ejendomme i. 

Andre retskredse du kan søge ejendomme i er: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds. 

 

Fakta om retskredsen Roskilde retskreds

Retten i Roskilde hører ind under det Københavnske nævningekreds, som er Østre Landsret nr. 1) Tingstedet er i København og Roskilde retskreds rummer hele 7 Kommuner, hvilket bevidner om en ret så stor retskreds. Kommunerne der er tale om er henholdsvis Greve Kommune, Køge Kommune, Lejre Kommune, Ringsted Kommune, Roskilde Kommune, Solrød Kommune og Stevns Kommune. Er du interesseret i en af de nævnte Kommuner, så kan du i næste afsnit blive klogere på hvilke byer der er mulighed for at bosætte sig i, som alle hører  under Roskilde retskreds. 

 

Fakta om områder i Roskilde retskreds

Jovist, Roskilde retskreds er stor. Ved at råde over hele syv Kommuner, så kan det forventes at de findes mange forskellige byer i oversigten, hvor det er muligt at finde tvangsauktioner i. Lad os gennemgå eksempler på byer i hvert enkelt kommune herunder: Greve Stand, Tune, Greve Landsby og Kildebrønde som har beliggenhed i Greve Kommune. Køge, Borup, Ejby, Bjæverskov, Vemmedrup, Lille Skensved, Algestrup, Lellinge, Nørre Dalby og Slimminge som alle er placeret under Køge Kommune. 

Kirke Hvalsø, Lejre, Kirke Hyllinge, Osted, Ejby, Kirke Saaby, Gevninge, Kirke Sonnerup, Gershøj og Lyngby som har Lejre som Kommune. 

Ringsted, Jystrup, Ørslev, Kværkeby, Vetterslev, Vigersted, Høm, Sneslev, Farendløse, Gyrstinge, Ortved, Nordrup og Fjællebro som hører ind under Ringsted Kommune. 

Roskilde, Jyllinge, Viby, Svogerslev, Gundsømagle, Vindinge, Gadstrup, Ågerup, Veddelev og Var Frue som har beliggenhed selveste Roskilde Kommune. 

Solrød Strand, Havdrup, Jersie, Solrød Landsby og Lille Skensved som hører til Solrød Kommune samt sidst men ikke mindst, er der Stevns Kommune som rummer følgende byer: Strøby Egede, Store Heddinge, Hårlev, Rødvig, Valløby, Strøby, Hellested, Klippinge, Lyderslev og Magleby. 

Det skal nævnes, at der sagtens kan findes andre byer i oversigten som ikke er nævnt her, vi har blot taget udgangspunkt i de største byer og derfor findes der selvfølgelig flere byer, som ikke er nævnt. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Uanset hvilket som helst tidspunkt på dagen, hvordan som helst uge eller måned du kommer forbi vores platform, så kan du altid forvente at blive mødt af intet mindre end 400 ejendomme som står på tvang. Men, alle 400 bliver ikke ved med at være de samme. Det vil sige at dem du ser i dag, løbende vil blive udskiftet med nye spændende auktioner, i takt med at der afholdes auktioner, så bliver de fjernet fra oversigten. 

Der kommer også hele tiden nye emner ind på platformen, så der er rig mulighed for, konstant at undersøge nye boliger. Du skal især huske på dette, hvis der ikke findes nogen ejendomme lige nu, der matcher dine kriterier. Bemærk dog, at de antallet på 400 emner, er fordelt ud over hele Danmark. Det vil sige der kommer ikke hele tiden 400 nye annoncer ind på denne oversigt over Roskilde retskreds, de er fordelt over hele Danmark, og Roskilde vil have et svingende antal annoncer af det samlede antal på 400. 

Tilmeld dig Tvangsauktionshusets’ søgeagent 

Vidste du at vi hellere end gerne, vil sende dig en besked når der dukker et nyt emne op, som kunne fange din interesse? Den er god nok. Vi er ikke ude på at spamme dig med ligegyldige mails. Men hvis du tilmelder dig vores søgeagent og tilføjer dine kriterier til ejendomme, så vil du automatisk bliver opdateret når der dukker en ejendom om som lever op til dine kriterier. Følger ud ikke op på de nye annoncer der kommer ind, så risikere du nemlig at misse vigtige datoer for hvornår der afholdes auktioner på de enkelte ejendomme. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

I og med at vi har så stort et kartotek af ejendomme her på Tvangsauktionshuset, så har du med stor sandsynlighed mulighed for at finde lige præcist din drømmebolig blandt vores mange annoncer. 

For at spare din tid bedst mulig, kan du vælge af præcisere din søgning, ud fra boligtyper, retskredse, ejendomsværdi og auktionstype. Eksempelvis kan du til og fravælge følgende boligtyper: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. 

Ved retskreds kan du vælge mellem følgende: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds udover Roskilde. 

Ved ejendomsværdi kan du vælge niveau mellem 50.000 og 5.000.000 kroner, og ved auktionstype kan du vælge kun at få vist online auktioner eller begge dele. Vælger du at deltage i en auktion, som foregår online på en ejendom du er interesseret i, så skal du holde godt øje med din mail, eftersom at det er på mail, at du bliver informeret om bud som er højere et dit. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Roskilde retskreds

Vi ønsker dig al held og lykke med at finde din kommende ejendom gennem Tvangsauktionshuset, og håber på at det lykkes for dig. Har du spørgsmål til brug af vores service, så skriv endelig til os i supporten.