Tvangsauktioner i Odense retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Odense retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Odense retskreds

Tvangsauktionshuset har samlet et stort kartotek, med ejendomme i alle retskredse i det danske land. Dette gælder også Odense retskreds, som ligger på Fyn. Og netop på denne side, kan du se en oversigt over ejendomme på tvang i Odense retskreds. Finder du en interessant ejendom i oversigten, som du gerne vil undersøge nærmere, så skal du blot trykke på annoncen for at se flere billeder, læse en beskrivelse og selvfølgelig tjekke infoen om hvornår der afholdes auktion på den pågældende ejendom. 

Vil du gerne deltage i en auktion, så undersøg datoen og ligeledes om auktionen afholdes online eller om du er nødt til at møde op fysisk. Vælger du at deltage i en online auktion, så skal du bemærke at du vil modtage en mail hver gang, der er en som byder over dig. På den måde kan du hjemme fra sofaen nemt og bekvemt, være med uden at skulle bevæge dig udenfor din egen dør. Vil du gerne undersøge andre retskredse? Så kan du nemt ændre din søgning, og vælge lige præcist den retskreds, hvor du er interesseret i at undersøge ejendomme nærmere. 

 

Er du interesseret i en anden retskreds end Odense?

Som skrevet ovenfor, så kan du nemt ændre din søgning, og dermed få vist en anden retskreds. I og med at Tvangsauktionshuset dækker over hele Danmark, og ikke kun Odense, så kan du finde ejendomme i lige præcist det område af Danmark, som du ønsker at bo i, eller gerne vil drive erhverv i. Der kan være mange grunde til at vælge en bestemt område, frem for andre. Det kan være af familiære årsager, arbejde, ens børns skolegang, venner og fritidsinteresser. Det kan også være at du gerne vil starte på en frisk, og prøve at bo et helt andet sted end du har gjort tidligere. 

Måden du ændre din søgning på, er ved at scrolle op i toppen af denne side og trykke på knappen i menuen ''søg auktion''. I det du trykker på knappen ''søg auktion'', så bliver du sendt direkte til vores søgefunktion side. På denne side kan du nemt og overskueligt segmentere din søgning ud fra de kriterier, du har til din kommende bolig. Det kan eksempelvis være at du er interesseret i en landejendom på Lolland, det kan også være at du er interesseret i en andelsbolig på Amager, eller et sommerhus i Charlottenlund. Et rækkehus i Glostrup er også muligt. I og med at ejendomme på Tvangsauktionshuset er delt op på retskreds niveau, så skal du vælge den retskreds som ovenstående byer hører ind under, afhængig af om det selvfølgelig er en af dem du er interesseret i. Nok om det, i denne tekst omhandler Odense. Er du interesseret i en anden retskreds, så kan du læse nærmere om den på den side, hvor der vises annoncer for den pågældende kreds. 

 Fakta om retskredsen Odense retskreds

Retten i Odense hører ind under det Fynske nævningekreds, som hører under Østre Landsret nr. 5 og har beliggenhed i Odense, som er hovedby for Odense Kommune på adressen Albanigade 28, 5000 Odense. 

 

Fakta om områder i Odense retskreds

Retten i Odense dækker over hele fem danske Kommuner, som er henholdsvis: Assens Kommune, Kerteminde Kommune, Middelfart Kommune, Odense Kommune og Nordfyn Kommune. 

Det er disse fem danske kommuner, som der vises annoncer for i oversigten på denne side. Herunder kan du se hvilke byer, det er at Odense retskreds dækker, det er byer som hører under de fem kommuner. Assens Kommune har følgende byer under sig: Assens, Glamsbjerg, Vissenbjerg, Aarup, Tommerup Stationsby, Haarby, Tommerup, Brylle, Ebberup og Verninge. 

Kerteminde Kommune har følgende byer under sig: Kerteminde, Munkebo, Langeskov, Marslev, Birkende, Rynkeby, Dalby, Mesinge, Skrækkenborg, Rønninge, Kertinge og Renvinge. 

Middelfart Kommune har følgende byer under sig: Middelfart, Strib, Nørre Aaby, Ejby, Gelsted, Brenderup, Båring, Harndrup, Kauslunde og Fjelsted. 

Odense Kommune har følgende byer under sig: Odense, Bellinge, Sankts Klemens, Fraugde, Over Holluf, Næsbyhoved-Broby, Ejlstrup, Lumby, Blommeslyst, Åsum, Fangel, Seden Strand, Brændekilde, Allesø og Davinde. 

Sidst men ikke mindst så har Nordfyns Kommune følgende byer under sig: Otterup, Bogense, Søndersø, Morud, Veflinge, Særslev, Skamby, Hårslev, Uggerslev og Lunde. De oplistede byer er blot eksempler. Det vil sige at du sagtens kan finde byer i oversigten som ikke er nævnt her, vi har blot taget udgangspunkt i de største byer og derfor findes der selvfølgelig flere byer, som ikke er nævnt. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Vi kartotek af ejendomme, der er på tvang, rummer omkring antallet af 400. Det gælder uanset på hvilket tidspunkt du kommer forbi og surfe rundt på vores platform. Årsagen til dette er, at der hele tiden kommer nye auktioner til oversigten, mens der ligeledes afholdes auktioner - faktisk på daglig basis. De 400 auktioner er fordelt ud over hele Danmark, og det vil sige at der ikke 400 emner i netop Odense, men at en del af de 400 annoncer, har beliggenhed i Odense retskreds. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

Vores store univers her på Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme og du kan stortset indstille din søgning ud fra de ønsker og krav, du har til din kommende bolig - så du kan få vist annoncer i oversigten, der stemmer overens med muligheder på din drømmebolig. Eksempelvis kan du vælge én specifik eller flere boligtyper og dermed undgå at få vist boligtyper, som du ikke er interesseret i. 

De bolig kategorier vi har opsat er henholdsvis: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. Du kan også præcisere din søgning endnu mere ved at vælge at du kun vil se ejendomme, som giver dig mulighed for at deltage i auktioner online og yderligere kan du vælge et max ejendomsniveau. De fleste mennesker har et begrænset budget sat af til køb af bolig, om end det er privat eller til erhverv. Vores indstilling på ejendomsværdi er bred, eftersom den starter fra 50.000 kroner og stiger i niveauer helt op til 5.000.000 kroner. 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Odense retskreds

Vi ønsker dig rigtig god fornøjelse med at anvende vores platform, og vi håber på at du finder en ejendom som du er interesseret i, byder på og vinder. Har du kritik, feedback eller spørgsmål, så skal du vide at du altid kan skrive til os i supporten. Vi tager glædeligt imod dine henvendelser og forsøger at besvare dem, ud fra bedste evne.