Tvangsauktioner i Lyngby retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Lyngby retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Lyngby retskreds

Vores helt store ønske er, at hjælpe danske boligsøgende med at finde, byde og vinde ejendomme via auktioner. Derfor har vi skabt et stort univers, hvor advokater kan oprette auktioner og du som boligsøgende kan finde en masse interessante emner, vælge at deltage i auktioner - både online og offline - og hvis du er heldig, så kan du også vinde en auktion. 

Vinder du en auktion, så betyder det som oftest at du har gjort en rigtig god handel på din nye bolig - om end det er til privat brug eller erhverv. Der er ofte en stor fordel prismæssigt i, at vælge at finde en bolig som er på tvang, end ved den traditionelle måde, fx ved at finde en ejendom gennem en ejendomsmægler. 

På denne side vises en oversigt over ejendomme på tvang i Lyngby retskreds, men det betyder ikke, at vi kun dækker dette område af Danmark. Scroller du op i toppen af denne side, så har du mulighed for at ændre din søgning til lige præcist den retskreds, som du har lyst til at finde en bolig i. 

Som skrevet tidligere i dette afsnit, så er der på denne side udelukkende fokus på Lyngby retskreds, og derfor vil denne tekst tage udgangspunkt i dette område, som indeholder følgende fire Kommuner: Furesø Kommune, Gentofte Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune og Rudersdal Kommune. 

 

Fakta om retskredsen Lyngby retskreds

Retten i Lyngby hører ind under det Københavnske nævningekreds, som er Østre Landsret nr. 1 og har beliggenhed i Lyngby by, som er hovedby for Lyngby Kommune på adressen Lyngby Hovedgade 96, 2800 Kongens Lyngby

Fakta om områder i Lyngbyretskreds

Som skrevet rummer Lyngby retskreds hele fire Kommuner, der hver især har byer under sig, som er henholdsvis. Farum, Værløse, Hareskovby, Jonstrup, Kirke Værløse og Laanshøj i Furesø Kommune. 

Charlottenlund, Dyssegård, Gentofte, Hellerup, Jægersborg, Klampenborg, Ordrup, Skovshoved og Vangede som alle har beliggenhed i Gentofte Kommune. 

Lyngby, Ulrikkenborg, Sorgenfri, Virum, Lundtofte, Hjortekær og Taarbæk som alle hører ind under Lyngby-Taarbæk Kommune. 

Birkerød, Bistrup, Kajerød, Trørød, Gl. Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum, Skodsborg, Brådebæk, Ravnsæs og Høsterkøb som alle har Rudersdal som kommune. 

Bemærk, at ovenstående blot er eksempler. Det vil sige, at der kan være byer ovenstående kommuner, som ikke er nævnt på listen, i og med at vi blot har taget udgangspunkt i de største kommuner. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Lige meget om du surfer rundt i blandt vores mange annoncer på auktioner i dag, eller om du gør det en måned eller tre måneder frem i tiden, så vil vores kartotek rumme omkring 400 ejendomme, som venter på at komme på auktion. Du kan dog ikke forvente, at dem du ser i dag er de samme i næste måned eller tre måneder frem, for løbende bliver auktionerne afholdt og glade vindere af auktionerne får en ny ejendom. 

Ingen af os kan stoppe konkurser, og derfor kommer der også ligeledes nye auktioner til - næsten på daglig basis. Er du interesseret at finde en ejendom som er på tvang så gælder det om, at du holder dig opdateret her på Tvangsauktionshuset, så du kan skrive i kalenderen hvornår der afholdes auktioner. 

Går du glip af en auktion med en ejendom, som du var interesseret i, så kan vi trøste dig med at nok skal dukke en ny op, som ligeledes matcher dine kriterie - det kræver blot at du er opmærksom på nye emner, der kommer ind og væbner dig tålmodighed. En anden mulighed er at tilmelde dig vores søgeagent. Hvordan du gør det, kan du få mere info om lidt længere nede i denne tekst. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

I vores store kartotek her på tvangsauktionshuset kan du finde alle former for ejendomme. Ejendomme i Lyngby retskreds er meget præget af villaer, men det betyder ikke, at det ikke er muligt at finde andre former for ejendomme. Det kan eksempelvis også være i kategorierne: Rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug.  

Så længe boligerne er sat på tvang i Lyngby retskreds, så vil du kunne se dem i oversigten på denne side. Du er højest sandsynligt ikke interesseret i alle former for ejendomme, og derfor har vi gjort det muligt for at til og fravælge boligtyper i oversigten. 

Er du interesseret i en anden retskreds? Så kan du ligeledes ændre denne. Andre søgninger kan eksempelvis være Århus retskreds, Herning retskreds, Fredensborg retskreds, Næstved retskreds, Horsens retskreds, Aalborg retskreds, Roskilde retskreds, Hillerød retskreds, Sønderborg retskreds for blot at nævne nogle eksempler. Du kan også, hvis du ikke er interesseret i en specifikt retskreds eksempelvis lave en overordnet søgning på eksempelvis tvangsauktioner Sjælland i søgefeltet. 


Få besked når der dukker nye interessante ejendoms tvangsauktioner op

For at spare din tid bedst muligt, vil vi glædeligt sende en besked når der dukker et nyt interessant emne op. Hvis du ønsker dette, så skal du blot tilmelde dig vores søgeagent. Når du har skrevet dine kriterier ind i søgeagenten, så vil vores system automatisk sende dig info når der dukker en ny ejendom op, som stemmer overens med dine ønsker. Din søgeagent behøver ikke kun omhandle Lyngby retskreds, du kan sagtens vælge flere potentielle retskredse, Kommuner og byer. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Lyngby retskreds

Hele teamet bag Tvangsauktionshuset, ønsker dig rigtig god fornøjelse med brug af vores service. Du kan altid skrive til os i supporten, hvis du har brug for hjælp til enten teknik eller har andre spørgsmål, som er relateret til brugen af vores service.


Du kan kontakte os alle hverdage, hvor vi sidder klar ved computeren. Tøv ikke med at kontakte os, vi vil hellere end gerne svare på de beskeder der dukker op i vores mailboks. Sidst men ikke mindst, så håber vi at vi kan bidrage til, at give dig en rigtig god oplevelse af hvordan det er at købe en ejendom, som er til salg på tvang og vi hepper selvfølgelig på, at du ender med at få fingrene i en rigtig god bolig, ved at vinde en auktion.