Tvangsauktioner i Kolding retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Kolding retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Kolding retskreds

Her på Tvangsauktionshuset hjælper vi boligsøgende med at finde ejendomme, som er på tvang, byde på dem og forhåbentligt i sidste ende vinde en auktion så de efterfølgende bliver glade ejere af en ny bolig. 

Bolig typerne er mange - vores kartotek rummer bogstavelig talt alle former for ejendomme, så længe der er tale om auktion, så er det tilladt for advokater at slå dem på i vores oversigter over ejendomme. 

Ligeledes dækker vi ejendomme i hele Danmark, det gælder uanset hvilken retskreds, Kommune eller by du er interesseret i at finde din kommende ejendom i. På denne side, ser du ejendomme, som hører ind under Horsens retskreds. 

Er det ikke Horsens retskreds du er interesseret i? Så kan du nemt scrolle op i toppen af denne oversigt og trykke på knappen ''søg auktion''. Gør du det, så vil du komme ud til oversigten hvor du kan lave en ny søgning, ud fra dine interesser. I denne tekst vil du kunne blive klogere på netop Kolding retskreds, som rummer hele 4 Kommuner, som er henholdsvis: Billund Kommune, Fredericia Kommune, Kolding Kommune og endeligt Vejle Kommune. 

 

Fakta om retskredsen Kolding retskreds

Retten i Kolding hører ind under Sydøstjyske nævningekreds, som er Vestre Landsret nr. 4 og har beliggenhed i Kolding by, som er hovedby for Kolding Kommune på adressen Kolding Åpark 11, 6000 Kolding

 

Fakta om områder i Koldingretskreds

Kolding retskreds rummer 4 Kommuner, som er henholdsvis: Billund Kommune, Fredericia Kommune, Kolding Kommune og endeligt Vejle Kommune.  I Billund Kommune kan du blandt andet finde auktioner i følgende byer: Grindsted, Billund, Sønder Omme, Vorbasse, Hejnsvig, Filskov og Stenderup. 

I Fredericia Kommune kan du blandt andet finde auktioner i byerne: Fredericia, Taulov, Skærbæk, Trelde-Østerby, Egeskov, Pjedsted, Bredstrup, Herslev og Bøgeskov.


I Skanderborg Kommune kan finde auktioner i byerne: Kolding, Vamdrup, Lunderskov, Christiansfeld, Sønder Bjert, Vester Nebel, Almind, Viuf, Sønder Stenderup, Sjølund, Jordrup, Ødis, Skanderup, Hjarup og Hejls. 

Sidst men ikke mindst kan du i Skanderborg Kommune, finde auktioner i byerne: Vejle, Børkop, Give, Jelling, Brejning, Egtved, Skibet, Bredsten, Ødsted, Thyregod, Ågård, Grejs og Gårslev. Bemærk, at de nævnte byer blot er eksempler på byer du kan møde når du søger på auktioner i Kolding retskreds. 

Vi har udelukkende nævnt de største byer. Dvs. du vil sagtens have mulighed for at se auktioner i byer, som ikke er nævnt på listen ovenfor, så længe boligen hører under Kolding retskreds. Hvis det er en anden by, end ovenstående, du er på udkig efter, at se auktioner i? Så husk, at det er nemt at ændre din søgning ved at scrolle op og trykke på ''søg auktion'' knappen oppe i menubaren på siden her. En søgning på andre byer kunne eksempelvis være Esbjerg, Gram og Vejen. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

På Tvangsauktionshuset kan du forvente, at kunne blive præsenteret for omkring 400 tvangsauktioner hele året rundt. Dvs. at du blive vil mødt af 400 annoncer uanset hvilket som helst tidspunkt på året, det er at du er på udkig efter ejendomme på tvang. Men bare rolig, det er ikke de samme 400, som ligger online hele året rundt. Der kommer selvfølgelige hele tiden nye emner ind, og i takt med at auktionerne bliver afholdt og der i sidste ende findes en vinder, så bliver annoncerne lukket ned da boligen er solgt. For dig som er på udkig efter en ejendom på tvang, så handler det om at holde godt øje med nye auktioner og se hvilken dato der afholdes auktion på. 

Auktionerne som løbende bliver afholdt kan både foregå online og offline. Vælger du at deltage i en online auktion, så får du løbende mails, når nogen byder over dig, så du kan følge med i auktionen. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

På Tvangsauktionshuset kan du finde alle former for ejendomme. Det gælder uanset om du er på udkig efter: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. 

Når du laver en søgning, kan du vælge at segmentere den ud fra ovenstående, så du kun får de boligtyper vist som du mener er relevante for dig, baseret på dine krav og ønsker til den kommende bolig. 

Du har også mulighed for, at vælge om du vil se alle auktioner i oversigten eller om du kun vil se live auktioner - dette bruges til dem, som ikke ønsker at møde op til en fysisk auktion. Ydermere kan du vælge en specifik retskreds, og det er selvfølgelig også muligt for dig at vælge en ejendomsværdi. Der er ingen grund til at du blive præsenteret for boliger, som hører under eller over det budget du forventer at finde en ejendom til. De fleste mennesker har på forhånd fastsat et budget, og derfor har vi gjort det nemt for vores brugere, at få vist netop de auktioner der matcher dette. 

Få besked når der dukker nye interessante ejendoms tvangsauktioner op

De fleste mennesker i dagens Danmark har travlt, og det forstår vi udemærket. Derfor har vi oprettet en søgeagent, som forhåbentligt skal gøre det nemmere for alle vores brugere. Måden søgeagent virker på, er at brugere kan indsætte deres mail og angive deres kriterier. 

Efter dette er gjort, så vil søgeagenten helt automatisk give dig besked på mail, når der kommer nye ejendomme ind på sitet, som matcher de angivne kriterier du har givet søgeagenten besked om. På den måde bliver du ikke træt af at skulle besøge vores website hver eneste dag, for at holde øje med nye auktioner. Du vil heller ikke risikere at overse relevante auktioner blandt uinteressante emner. Du vil udelukkende få besked på ejendomme, som stemmer overens med dine ønsker.  

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Horsens retskreds

Teamet bag Tvangsauktionshuset ønsker alle vores brugere rigtig god fornøjelse, med at finde boliger på tvang vi vores service. Har du brug for hjælp, så tvivl ikke med at kontakte os i supporten. Vi sidder klar alle hverdage og vil hellere end gerne hjælpe til, der hvor vi kan.