Tvangsauktioner i Københavns Byret

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Københavns Byret. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Københavns byret retskreds

Søger du en ejendom, der er til salg på tvang og samtidig hører ind under Københavnsbyret? så er du havnet på den rigtige side. Er det en anden retskreds du ønsker at finde en bolig i, så kan du nemt ændre din søgning. Du skal blot scrolle op i toppen af denne side og trykke på teksten ''søg auktion''. Når du har gjort dette, så vil du se en oversigt med hvilke muligheder din søgning skal rumme. 

Det kan eksempelvis være, at du ønsker at finde en ejendom på tvang i Århus retskreds, Aalborg retskreds, Sønderborg retskreds, Hillerød retskreds, Næstveds retskreds eller Herning retskreds. Mulighederne er mange og endda endnu flere, end hvad der lige blev nævnt i teksten her. 

Tvangsauktionshuset rummer bogstavelig talt alle områder i Danmark, og du kan finde finde alle former for ejendomme - så længe der er tale om en tvangsauktion, så høre emnet under kriterierne for at blive vist på vores platform. Eksempler på boligtyper er: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv, nedlagte landbrug med videre - mulighederne er mange. På denne side, ser du ejendomme som hører ind under retskredsen Københavns byret, som rummer Kommunerne Dragør, Tårnby og dele af Amagerbro, Holmens, Nørrebro og Vesterbro. 

 

Fakta om retskredsen Københavns byret retskreds

Retten i København hører ind under Københavnske nævningekreds, som hører under Østre Landsret nr. 1. og har beliggenhed i København by, som er hovedby for Københavns Kommune på adressen Domhuset på Nytorv, 1450 København K. Det er Danmarks største byret og domstol. 

 

Fakta om områder i Københavns retskreds 

Københavns retskreds rummer Kommunerne Dragør, Tårnby og dele af Amagerbro, Holmens, Nørrebro og Vesterbro. Det betyder, at du ved at vælge Københavns retskreds i oversigten, eksempelvis vil kunne se boliger i byerne: Dragør og Søvang, Amager, Skelgård, Kastrup, Tårnby, Korsvejen, Holmens, Nørrebro og Vesterbro. 

Hvis det er en anden by end ovenstående, du er på udkig efter at se auktioner i? Så skynd dig hellere op i toppen af denne side og tryk på ''søg auktion'' knappen, for hurtigt at ændre din søgning til den retskreds du er interesseret i. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Hele året rundt kan du på Tvangsauktionshuset blive præsenteret for mere end 400 annoncer med ejendomme, der er til salg på tvang. Du kan dog ikke forvente at de samme 400 er til salg på tvang, næste gang du besøger vores platform. Der er nemlig et løbende flow, som helt naturligt gør at der konstant og hele tiden kommer nye annoncer med tvangsauktioner til, mens andre auktioner bliver afholdt. Det kommer der en masse glade købere ud af, som oftest har gjort nogle rigtig gode handler på deres nye ejendom. Det gælder uanset, om der er tale om boliger til privat brug eller til erhverv. 

Går du med ønsket om at blive en af de glade købere i nærmeste fremtid? Så handler det om at holde øjnene godt åbne for at følge med i hvilke nye emner der kommer ind, som matcher de kriterier du har sat dig for din kommende bolig. Når du klikker ind på en annonce, som du finder interessant, så kan du både se flere billeder af den pågældende ejendom, og du kan samtidig få mere info om dem, samt se hvornår der afholdes auktion. 

Auktionerne som løbende bliver afholdt kan både foregå online og offline. Vælger du at deltage i en online auktion, så får du løbende mails når nogen byder over dig, så du kan følge med i auktionen. Det vil sige, at du behøver ikke engang at møde fysisk op længe. Du kan endda vælge i vores oversigt, kun at få vist auktioner som bliver afholdt online. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

Uanset om den perfekte ejendomme for dig er en villa, et rækkehus, en ejerlejlighed, fritidshus, ideel anpart, andelsbolig, landejendom, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhus, bolig / erhverv eller nedlagte landbrug, så har du stor sandsynlighed for at finde et emne, der matcher dine kriterier her på Tvangsauktionshuset. 

Er du kræsen i forhold til, hvad du forventer til den kommende bolig? Så glæd dig over at du via vores service kan undgå at skulle scrolle ned over en masse uinteressante annoncer, for ind imellem at finde en en ejendom, der stemmer overens med dine ønsker. Det er nemlig muligt at segmentere din søgning, så du kun får vist ejendomme i den boligtype du finder interessant, retskreds som du ønsker at bo eller drive erhverv i samt ejendoms værdi. 

Der er i hvert fald ingen grund til at skulle præsentere dig for ejendomme, som ligger langt under eller over dit budget. De fleste mennesker har på forhånd fastlagt et budget, og derfor har vi gjort det nemt for vores brugere at få vist netop de auktioner, der matcher dette. Jovist det kan da være hyggeligt, hvis du har tid en søndag formiddag at snuse lidt rundt, men vil du lave en seriøs søgning og kun få vist de ejendomme, som du kan være en potentiel køber til, så er denne segmentering en stor fordel.


Få besked når der dukker nye interessante ejendoms tvangauktioner op

En anden måde at spare tid på er ved at få en besked, når der dukker en ny ejendom op på tvang, som lever op til dine forventninger. Måden du kan få det på, er ved at oprette en søgeagent. Vi ønsker, at du benytter din tid bedst muligt og derfor har vi oprettet vores søgeagent. 

Når du tilmelder dig den, kan du indsætte dine kriterier for hvad du forventer til din kommende ejendom. Efter du har gjort dette, så vil vores system selv finde frem til de ejendomme, som stemmer overens med det du har angivet. Derfra vil du fremadrettet få tilsendt nye emner, der kommer ind på Tvangsauktionshuset, som vel og mærke passer til dit behov. Du vil altså ikke blive spammet med useriøse mails, men udelukkende få besked om ejendomme som lever op til dine kriterier. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Københavns byret retskreds

Team Tvangsauktionshuset hepper på at du finder mange interessante emner, får deltaget i auktioner og selvfølgelig vinder det bud på en auktion, som du drømmer om. Skulle der opstå nogen former for spørgsmål, så kan du altid fange os i supporten. Vi ønsker dig al held og lykke fremover!