Tvangsauktioner i Holbæk retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Holbæk retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Holbæk retskreds

Vores store mission er at hjælpe den danske befolkning med at finde, byde og vinde auktioner på ejendomme som er på tvang. Måden vi bidrager til denne proces på, er ved vores online service, hvor du i vores store kartotek nemt kan finde interessante emner, som du enten kan byde på online eller ved at deltage fysisk i auktionen. Det gælder for alle byer, kommuner og retskredse i hele Danmark - vi dækker ind over dem alle.


Tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset

Når du anvender vores platform, er det helt op til dig om du vil se alle ejendomme en oversigt eller om du vil opdele dem. Årsager til at opdele dem, kan være ønske om ejendomme i en specifik retskreds, Kommune eller by. Det kan også være at du sidder inde med nogle specifikke søgekriterier, som eksempelvis kunne være boligtypen. 

Vi ved at de fleste, i dagens Danmark, konstant er på farten og derfor skal vores service være nem at gå til. Hvis du udelukkende er interesseret i boliger, som kan anvendes til erhverv så kan du lave din søgning ud fra dette. På den måde bliver du som bruger ikke forstyrret af interessante annoncer. 

Det kan også være at du er på udkig efter en tom grund, hvor du selv kan bygge dit hus på. Igen vil du kunne segmentere din søgning ud fra dette og derved kun blive præsenteret for tomme grunde. Det kan også være at du har sat et budget og at søgninger ikke skal overstige dette. Derfor har du rig mulighed for at segmentere din søgning, sådan at du ikke bliver bombarderet med ejendomme som ikke matcher det budget, du har fastlagt. 

På denne side vil vi promovere udelukkende ejendomme, som hører ind under Holbæks retskreds. Dette gælder tre kommuner som er: Holbæk Kommune, Kalundborg Kommune og Odsherred Kommune. 

Er det ikke en af de kommuner du finder interessant at finde en ejendom i? Så ændre endelig din søgning, ved at scrolle op i toppen af denne side, og trykke på knappen hvor der står “søg tvangsauktion”. Trykker du på den, så vil du være i stand til at lave en ny søgning, som passer til det du er på udkig efter. 

 

Fakta om retskredsen Holbæk retskreds

Retten i Holbæk hører ind under Danmarks Syd- og Vestsjællandske nævningekreds som er Østre Landsret nr. 2 og har beliggenhed i Holbæk by, som er hovedby for Holbæk Kommune på adressen Domhusstræde 1, 4300 Holbæk, Danmark.

 

Fakta om områder i Holbæksretskreds

Holbæk retskreds dækker som tidligere skrevet over i alt 3 kommuner, som er henholdsvis Holbæk Kommune, Kalundborg Kommune og Odsherred Kommune. De forskellige Kommuner har hver især forskellige byder under sig. Eksempler herpå er: Holbæk, Jyderup, Tølløse, Svinninge, Vipperød, Regstrup, Mørkøv, Gislinge, Store Merløse og Undløse som tilhører Holbæk Kommune. 

Kalundborg, Høng, Gørlev, Svebølle, Ubby, Havnsø, Snertinge, Rørby, Spangsbro og Kirke Helsinge som hører ind under Kalundborg Kommune. 

Sidst men ikke mindst så har vi også Nykøbing Sjælland, Asnæs, Hørve, Fårevejle, Stationsby, Vig, Højby, Rørvig, Fårevejle Kirkeby, Nørre Asmindrup og havnebyen som har beliggenhed i Odsherred Kommune. Bemærk der i ovenstående blot er nævnt de største byer, der kan altså sagtens være flere byer, som ikke er nævnt i ovenstående Kommuner, du skal derfor blot forholde dig til dem som eksempler. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

I tidligere afsnit fik du et indblik i hvor mange Kommuner og dermed også byer, der er mulighed for at finde tvangsauktioner og konkurser i. Det kan på flere områder være en fordel at købe et hus, der er på tvang eftersom handelspriserne ofte kan være mere attraktive. Derfor kan du glæde dig over, at du via vores service kan se omkring 400 tvangsauktioner, uanset hvilket som helst tidspunkt på året og dagen du kommer forbi. 

De emner du ser i dag er måske ikke længere online i morgen. Årsagen er højst sandsynligt fordi at de er blevet afholdte, og dermed blevet fjernet efterfølgende fordi en vinder er fundet. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

Tvangsauktionshuset rummer bogstavelig talt alle former for ejendomme og det er helt op til dig om du vil se forskellige typer af boliger, eller om du hellere vil segmentere din søgning ud fra nogle bestemte kriterier. 

I din søgning kan du eksempelvis krydse af, om oversigten skal vise dig kategorier såsom: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. 

Om du vælger flere på en gang, eller blot ønsker at se hver enkelt boligtype ad gangen er helt op til dig - du skal gøre hvad du føler er mest overskueligt, hvilket kan være individuelt fra person til person, og derfor findes begge muligheder. 

Som du nok har bemærket, så er denne side du er på lige nu udelukkende en oversigt for auktioner i Holbæk retskreds. Men hvad gør du, hvis der er en anden retskreds der fanger din opmærksomhed? Det kan eksempel være at du er interesseret Hjørring retskreds eller Københavns retskreds. 

I så fald kan du ligeledes oppe i søgningen ændre denne indstilling. Det er ganske nemt, du skal blot scrolle op i toppen af denne side og trykke på knappen hvor der står søg auktion, når du gør dette vil få mulighed for at vælge anden retskreds. Du har også mulighed for i din nye søgning, at sætte et bestemt ejendomspris niveau. De fleste personer har et begrænset økonomisk budget til køb af ejendom, og derfor giver det ikke mening at præsentere dig for boliger, som ligger over det du har sat af til købet. En fordel for dig kan derfor være at vælge at præcisere din søgning, så prisniveauet på ejendomme i oversigten stemmer overens med dit budget. 

Få besked når der dukker nye interessante ejendoms tvangauktioner op

Når du kigger på ejendomme på tvang, så er det vigtigt at holde øje med hvornår der er en auktion, som du kan deltage i. Det er nemlig svært at forvente, at ejendommene ligger indtil du er klar til at købe. Der bliver konstant afholdt auktioner, nærmest hver eneste dag og der kommer ligeledes hele tiden nye auktioner til. Ligesom på det almindelige ejendomsmarked, så bliver boligerne solgt og nye bliver sat til salg. 

Det er derfor er en rigtig god ide at holde sig opdateret med siden jævnligt. En mulighed er fx. at oprette en søgeagent, som hjælper dig med at sende besked når et nyt emne dukker op, som matcher dine kriterier. På den måde, så undgår du også at blive præsenteret for ejendomme, som ikke falder i din interesse og du skal ikke bruge tid på at besøge sitet hver eneste dag, for at holde dig opdateret. I stedet sender vi dig glædeligt mails, når der kommer en ejendom online som lever op til dine krav. 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Holbæk retskreds

Sidst men ikke mindst, så ønsker dig en utrolig god fornøjelse med at anvende vores platform til at finde din drømmebolig, omend det er til privat brug eller erhverv. Du kan altid skrive til os i supporten, vi vil hellere end gerne besvare dine spørgsmål.