Tvangsauktioner i Glostrup retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Glostrup retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Glostrup retskreds

Hej og velkommen til tvangsauktionshuset. Her på vores online platform, kan du se alle de tvangsauktioner på ejendomme sat på tvang, i en samlet oversigt. Det gælder uanset hvilken form for ejendom du er interesseret i, så længe emnet omhandler en tvangsauktion. Lige netop på denne side du har havnet på, er en oversigt over ejendomme der hører ind under Glostrup retskreds. Det vil sige, at auktionerne i oversigten på denne side omhandler de kommuner og byer der alle sammen er tilknyttet Glostrup retskreds, som er: Albertslund Kommune, Ballerup Kommune, Brøndby Kommune, Gladsaxe Kommune, Glostrup Kommune, Herlev Kommune, Hvidovre Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Ishøj Kommune, Rødovre Kommune og Vallensbæk Kommune.


Du kan nemt ændre din søgning og finde ejendomme på tvang i hele landet. 

Var det ikke en af ovenstående kommuner, du var interesseret i at finde en ejendom på tvang i? Så glæd dig over, at det er super nemt at ændre din søgning, eftersom Tvangsauktionshuset rummer alle områder i Danmark. Derfor du kan nemt segmentere din søgning ud fra andre retskredse, Kommuner og byer som falder i din smag. Det kan eksempelvis være en søgning på: Herning retskreds, Næstved retskreds, Aalborg Kommune, Horsens Kommune, Vordingborg by, Holstebro by og Århus by - for at nævne nogle eksempler. 

 

Fakta om retskredsen Glostrup

Retten i Glostrup hører ind under det Københavnske nævningekreds, som er Østre Landsret nr. 1 og har beliggenhed i Glostrup by som er hovedby Glostrup Kommune på adressen Stationsparken 27, 2600 Glostrup


Fakta om områder i Glostrupretskreds

I Glostrup retskreds hører i alt 11 Kommuner ind under, som hver især har hver deres charme På denne side er der tale om: 

Albertslund Kommune bor omkring 28.000 indbyggere. Kommunens areal er på 23 kvadratkilometer hvoraf over halvdelen, faktisk nærmere 60 %, består af dejlig skov og lækre grønne områder.

Ballerup Kommune bor omkring 48.000 indbyggere. Kommunens areal er på 33,95 kvadratkilometer, som fordeler sig ud over flere byer i kommunen, fx. hovedbyen Ballerup og Skovlunde som er den næststørste by i kommunen. 

Brøndby Kommune bor omkring 35.000 indbyggere. Kommunens areal er på 20,85 kvadratkilometer, der består af flere bydele såsom Brøndbyøster, Brøndby Nord, Brøndbyvester og Brøndby Strand.

Gladsaxe Kommune bor omkring 69.000 indbyggere. Kommunens areal er på 25 kvadratkilometer, som fordeler sig ud på byerne; Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj.

Glostrup Kommune bor omkring 23.000 indbyggere. Kommunens areal er på 13,28 kvadratkilometer fordelt ud på bydelene Glostrup, Hvissinge og Ejby. 

Herlev Kommune bor omkring 29.000 indbyggere. Kommunens areal er på 12,06 kvadratkilometer, der hovedsageligt er fordelt ud på to byområder; Herlev og Hjortespring.

Hvidovre Kommune bor omkring 53.000 indbyggere. Kommunens areal er på 22,84 kvadratkilometer, fordelt ud på Avedøre, Hvidovre, Risbjerg og Strandmarks. 

Høje-Taastrup Kommune bor omkring 50.000 indbyggere. Kommunens areal er på 78,41 kvadratkilometer, fordelt ud på Kommunens byer; Hedehusene, Sengeløse, Høje Taastrup, Reerslev, Taastrup og Vridsløsemagle. 

Ishøj Kommune bor omkring 21.000 indbyggere. Kommunens areal er på 25,94 kvadratkilometer, fordelt ud på kommunens byer; Ishøj og Torslunde 

Rødovre Kommune bor omkring 40.000 indbyggere. Kommunens areal er på 12,12  kvadratkilometer, som er fordelt ud på Islev, Grøndalslund, Rødovre og Hendriksholm. 

Vallensbæk Kommune bor omkring 16.000 indbyggere og kommunens areal er på 9,23 kvadratkilometer. 


Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

På Tvangsauktionshuset kan du surfe mellem 400 auktioner hver eneste dag. I det store kartotek bliver tvangsauktioner hele tiden afholdt og nye kommer til hver eneste dag. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

Vi har samlet et stort kartotek af ejendomme her på Tvangsauktionshuset.dk, hvor du kan finde alle former for boligtyper som der netop er tvang lige nu. Tvangsauktionerne udskiftes hele tiden, eftersom nye ejendomme kommer til og andre auktioner bliver afholdt og dermed fjernes fra oversigterne. Glostrup retskreds er stor og du kan derfor være heldig at finde ejendomme, indenfor mange kategorier eksempelvis: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug - så længe de er sat på tvang lige nu, så vil de være synlige på denne side, hvis de vel og mærke er indenfor Glostrup retskreds. 

Er det ikke Glostrup retskreds som du søger en ejendom i, men i stedet en anden retskreds? Så kan du nemt ændre din søgning oppe i toppen af denne side. 


Få besked når der dukker nye interessante ejendom tvangsauktioner op

Vidste du at vi meget gerne vil sende dig en besked på mail, når der dukker nye ejendomme op, som matcher dine interesser. Tilmelder du din mail til vores søgeagent, så vil du som en af de første blive præsenteret for de nye og spændende emner som kommer til. I søgeagenten kan du opstille dine krav og ønsker til den kommende bolig, så du ikke bliver bombarderet med mails. Når du har oprettet din søgeagent, så sender vi dig glædeligt en besked hver gang en ny ejendom kommer på tvang ud fra dine kriterier.


Held og lykke med at finde din nye ejendom inden for retskredsen Glostrup 

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at anvende vores service,  så hold dig ikke tilbage med at skrive til os i supporten. Vi vil hellere end gerne hjælpe, eftersom det er vores helt store mission at bidrage til at boligsøgende og erhvervsdrivende nemt kan finde, byde og vinde ejendomme som er tvang. Det skal være sjovt, og forhåbentligt gør du også en rigtig god handel, eftersom prisen på en tvangsauktions typisk er lavere end ved boliger, der bliver solgt på normal vis. 

Vi sidder klar alle hverdage i supporten og tager glædeligt imod dine spørgsmål. Hvis du ikke har brug for vores hjælp, så ønsker vi dig blot rigtig god fornøjelse med brug af vores service, og håber på at du har en ny ejendom ud af det :-)