Tvangsauktioner i Frederiksberg retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Frederiksberg retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Frederiksberg retskreds

Velkommen til Tvangsauktionshuset. På vores online platform, kan du se en samlet oversigt over alle former for ejendomme, som lige nu er sat til salg på tvang. Det gælder både ejendomme som hører ind under Frederiksbergretskreds samt resten af Danmarks retskredse. 

På lige denne side som du nu er havnet på, er der udelukkende fokus på områderne indenfor Frederiksberg retskreds. Det vil sige, at auktionerne i oversigten på denne side omhandler alle Kommuner og byer, der alle sammen er tilknyttet Frederiksberg retskreds - der er tale om følgende områder : Frederiksberg Kommune samt andre dele af København, fx Bispebjerg-Brønshøj Provsti, Valby-Vanløse Provsti og Sydhavn Sogn.


Du kan nemt ændre din søgning og finde ejendomme på tvang i hele landet. 

Det er ganske nemt at ændre din søgning, hvis interessen for de ejendomme der lige nu er i Frederiksberg retskreds ikke falder i din smag. Tvangsauktionshuset rummer alle områder i Danmark, så du kan nemt segmentere din søgning ud fra andre retskredse, kommuner og byer, helt afhængigt af hvor specifik du vil være i din område søgning. Hvis det ikke er Frederiksberg retskreds, kan det måske være Frederikssund retskreds, Fredericia retskreds, Aalborg retskreds, Gram Kommune, Herning Kommune, Fredensborg Kommune, Næstved by, Hillerød by, Sønderborg by, Århus by eller 7900 Nykøbing N, for blot at nævne nogle eksempler. 

 

Fakta om retskredsen Frederiksberg

Retten på Frederiksberg hører ind under det Københavnske nævningekreds, som er Østre Landsret nr. 1 og har beliggenhed i Frederiksberg by som er hovedby Frederiksberg Kommune, på adressen Howitzvej 32, 2000 Frederiksberg. 


Fakta om områder i Frederiksbergretskreds 

Retskredsen Frederiksberg råder primært over Frederiksberg Kommune ,som arealmæssigt er en af Danmarks mindste kommuner, hvor der derimod bor intet mindre end 104.305 indbyggere (data fra 2020) - hvilket gør byen til den tættest befolkende Kommune i hele Danmark. Kommunen er meget populær, så populær at boligerne faktisk bliver revet væk. 

Livet som erhvervsdrivende eller beboere i egen ejendom i Frederiksberg Kommune, tilbyder en luksuriøs udgave af ‘’Københavner’’ livet. Her findes massere af skønne og lækre caféer, shopping, svømmehal, parker som Søndermarken, Frederiksberg Have og Zoologisk Have. For erhvervsdrivende bliver det ikke et problem at tiltrække medarbejdere, hvis der udelukkende ses på placeringen, og omvendt er der en masse attraktive jobmuligheder for jobsøgende. Sidst men ikke mindst, findes der kun en kort afstand til den indre kerne af København, CBS og andre populære universiteter. 


Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

I dagens Danmark er der konkurser og tvangsauktioner på daglig basis. Statistikken viser i hvert fald, at der typisk er cirka 400 aktuelle auktioner i gang ad gangen, fordelt ud over hele landet. Derfor kan du ligeledes på Tvangsauktionshuset normalt surfe mellem 400 auktioner, hvor nogle af dem bliver afholdt og nye kommer til hver eneste dag. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

Her på Tvangsauktionshuset.dk kan du se vores store kartotek af ejendomme, som er på tvang. Vi har samlet et stort kartotek, hvor du kan du finde alle former for ejendomme. Det gælder alt lige fra villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv til nedlagte landbrugsejendomme. 

Selvom den perfekte ejendom, for dig, måske ikke står på oversigten i dag, så glæd dig over at annoncerne hele tiden bliver udskiftet med nye. Dvs. der bliver hele tiden afholdt auktioner. Når en vinder bliver fundet til en auktion, så fjernes annoncen i vores oversigt da den ikke længere er aktuel. Ligeledes kommer der hele tiden nye annoncer til med ejendomme på tvang, så der er rig mulighed for at finde nye ejendomme i morgen, som ikke stod på listen i dag. 

Vi har ingen krav til ejendommens stand, størrelse eller værdi. Så længe ejendomme er på tvang lige nu, så er det tilladt at den bliver vist i oversigten her på denne side. Er det en anden retskreds du er interesseret i at lure nærmere på? Så skal du blot ændre din søgning oppe i toppen af denne side. 


Få besked når der dukker nye interessante ejendomstvangauktioner op

Har du ikke vundet den tvangsauktion på en ejendom i Frederiksberg retskreds, som du ellers havde sat næsen op efter at vinde, så glæd dig over, at der løbende kommer nye og gode emner på vores site Tvangsauktionshuse. Vi sender dig endda glædeligt en mail hver gang, der dukker en ejendom op som matcher dine krav til din kommende bolig, om enten det er i forhold til erhverv eller privat. Du skal blot oprette en søgeagent med din mail, og vælge udvælge dine kriterier, så vil du fremadrettet være en af de første som får besked, når en ny og spændende ejendom bliver slået på på sitet, som stemmer overens med dine ønsker.

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Frederiksberg retskreds 

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp så skriv endelig til os i supporten. Vores service eksistere for at hjælpe boligsøgende og erhvervsdrivende, med at finde ejendomme som er tvang - og meget gerne til en rigtig god pris. Har du spørgsmål i forhold til denne proces, så sidder vi klar alle hverdage i supporten og tager glædeligt imod de spørgsmål, der opstår undervejs. Hvis ikke, så ønsker vi dig rigtig god fornøjelse med brug af vores service, og håber på at du i næste fremtid får en ny ejendom ud af det :-)