Tvangsauktioner i Esbjerg retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Esbjerg retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Esbjerg retskreds

På Tvangsauktionshuset kan du se en samlet oversigt over et stort kartotek af alle former for ejendomme, som lige nu er på tvang i enten Esbjerg retskreds eller andre dele af Danmark. På netop denne side er der udelukkende fokus på Esbjergs retskreds og det vil sige, at auktionerne på i oversigten ovenfor dækker i dette tilfælde over flere Kommuner og byer, der alle sammen er tilknyttet Esbjergs retskreds. På denne side er der tale om følgende Kommuner, eftersom de hører ind under Esbjergs retskreds: Esbjerg Kommune, Fanø Kommune, Varde Kommune og Vejen Kommune. 


Du kan nemt ændre din søgning og finde ejendomme på tvang i hele landet. 

Var det ikke lige i Esbjergsretskreds, du var på udkig efter at søge efter tvangsauktioner i? Så glæd dig over, at du på Tvangsauktionshuset kan se en oversigt over alle tvangsauktioner i hele Danmark. Du kan endda segmentere din søgning ud fra retskredse, Kommuner og byer, selvfølgelig afhængig af hvor stort et område du er interesseret i at få en oversigt over. Er det ikke Esbjerg retskreds du er interesseret i, så kan du eksempelvis søge på Hernings retskreds, Sønderborg retskreds eller søge på Københavns Kommune, Taastrup Kommune eller måske endda Aalborg by, Herning by mv. Det afhænger helt og aldeles af hvad du ønsker - mulighederne er blot mange. 

 

Fakta om retskredsen Esbjerg 

Retten i Esbjerg hører ind under Vestre landsret nr. 5 i den Sydvestjyske nævningekreds og har beliggenhed i Esbjerg by, som er hovedby for Esbjerg Kommune på adressen Dokken 1, 6700 Esbjerg. 


Fakta om områder i Esbjergsretskreds

I Esbjergs retskreds hører i alt 4 Kommuner ind under, som hver især har har flere byer inden for hver deres kommunegrænse. På denne side er der tale om:

1. Esbjerg Kommune herunder eksempler på byer som: Bramming‎, Esbjerg, Ribe, Andrup, Bryndum, Egebæk, Endrup, Gredstedbro, Grimstrup, Grisbæk, Guldager, Gørding, Hunderup, Jernved, Kærbøl, Lustrup, Ravnsbjerg, Roager, Skads, Store Darum, Tarp, Tjæreborg, Vejrup, Vester Nebel, Vester Vedsted, Vilslev, Øster Vedsted. 

2. Fanø Kommune

3. Varde Kommune, herunder eksempler på byer som: Varde, Ølgod, Oksbøl, Tistrup, Nørre Nebel, Agerbæk, Alslev, Ansager, Outrup, Janderup, Sig, Næsbjerg, Nordenskov, Årre, Tofterup, Billum, Skovlund, Horne, Lunde, Øster Vrøgum, Oksby, Fåborg, Tinghøj, Nymindegab og Kvong. 

4. Vejen Kommune, herunder eksempler på byer som: Vejen,‎ Andst‎, Rødding, Askov, Brørup, Bække, Foldingbro, Føvling, Gesten, Glejbjerg, Holsted, Hovborg, Jels, Lindknud, Lintrup, Skodborg, Sønder Hygum og Øster Lindet. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Om vi er glade for det eller ej, så kommer ingen udenom at der opstår konkurser og tvangsauktioner i alle byer, kommuner og retskredse i hele Danmark. Statistikken viser, at der normalt er cirka 400 aktuelle auktioner i gang. Bemærk! Disse data omhandler auktioner, som er fordelt over hele landet og altså ikke kun lige netop i Esbjergretskreds. På Tvangsauktionshuset kan det opleves, ved at der hver eneste dag bliver uploaded nye auktioner på ejendomme. Antallet bliver på nogenlunde samme niveau, eftersom der selvfølgelig også bliver afholdt tvangsauktioner - dvs. nogle nye kommer til mens andre forsvinder. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

Tvangsauktionerne i oversigten bliver konstant skiftet ud med nye ejendomme. Nye tvangsauktioner kommer til, mens andre auktioner bliver afholdt og dermed fjernes fra oversigterne. I vores store kartotek kan du finde alle former for ejendomme, som lige nu er på tvang. Det kan enten være: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug bare for at nævne nogle eksempler. 

Så længe ejendommene er sat på tvang lige nu, så vil de blive vist i oversigten her på denne side, hvis de vel og mærke hører ind under Esbjerg retskreds. Du kan også nemt se ejendomme i andre retskredse, hvis du blot scrolle op og trykker på ny auktion. 

Vil du byde på en auktion, kan du både gøre det online og offline. Det er det gode ved denne teknologiske verden vi lever i dag, at vi har mulighed for gøre det meste online, mens vi sidder hjemme i sofaen - også når det gælder ejendoms auktioner. Uanset om det er online eller offline, så gælder det selvfølgelig på auktionerne at vinderen udvælges ud fra højeste bud. Få besked når der dukker nye interessante ejendomstvangauktioner op

Hvis du gerne vil spare tid, så sender vi dig dig glædeligt en besked når en ny ejendom kom på tvang, som matcher de kriterier du har til din kommende bolig. Du skal blot oprette en søgeagent, og indsætte dine krav til boliger. 

På denne måde spare du både tid og vil ikke på samme måde overse ejendomme, som faktisk kunne være interessant for dig, i mængden af de mange ejendomme som står på oversigten. Når du har lavet en søgeagent, så vil du fremadrettet modtage en mail næste gang en ejendom sættes på tvang ud fra dine ønsker. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Esbjerg retskreds

Vi vil hellere end gerne hjælpe med at svare på dine spørgsmål, der måske opstår undervejs i processen. Det er vores helt store mission at hjælpe erhvervsdrivende og private boligsøgende med at finde ejendomme som er tvang, hvor det er muligt at gøre en rigtig god handel. Vi sidder klar alle hverdage i supporten og tager glædeligt imod dine spørgsmål. 

Vi stræber efter at processen bliver så nem og bekvem som muligt for dig, der er på udkig efter en ejendom som står på tvang. Du kan derfor både deltage i en auktion ved at møde fysisk op, samt deltage i auktionen online. Deltager du en i auktion online, så vil du modtage mails når der er andre potentielle købere, som byder højere end dig. På den måde kan du følge med i hvordan auktionen udvikler sig. Teamet bag Tvangsauktionshuset ønsker dig rigtig god fornøjelse med brug af vores service. Vi krydser fingre for at du falder over mange forskellige interessante ejendomme, deltager i auktioner og i sidste ende vinder en auktion, hvor du bliver den nye glade ejer af en ejendom som matcher de ønsker har til den bolig du er på udkig efter  :-)