Tvangsauktioner i Aarhus retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Aarhus retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner i Aarhus retskreds

Du er højst sandsynligt havnet på denne side, fordi du er interesseret i at finde en ejendom på tvang, der hører ind under Aarhus retskreds. Er dette korrekt så må vi hellere byde dig velkommen og kort oplyse dig om, at du i toppen af denne side kan finde en oversigt over alle ejendomme, der har beliggenhed i netop denne retskreds. 

Vores store kartotek rummer mange forskellige boligtyper, så du skal ikke være i tvivl om at vi også har en bolig der matcher dine kriterier. Det handler blot om, at holde godt øje når der kommer nye emner ind på siden her, eftersom du helst ikke skal misse spændende auktioner - hold derfor godt øje eller tilmeld dig vores søgeagent, som giver dig besked på mail når et nyt emne kommer ind, som kan have en potentiel interesse for dig. 

 

Er du interesseret i en anden retskreds end Aarhus?

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores store kartotek på omkring 400 annoncer, kun rummer tvangsauktioner i Aarhus retskreds. Faktisk kan du finde boliger som er på tvang - både private boliger og boliger, som kan bruges til erhverv i alle danske retskredse via vores platform. Vil du gerne undersøge en anden retskreds nærmere, så skal du ændre din søgning, så den er tilpasset den retskreds som du er interesseret i.  

Oppe i toppen af denne side er der en knap, hvor der står søg auktion. Trykker du på den så bliver du sendt over på vores side, hvor du kan vælge mellem følgende retskredse: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Roskilde retskreds, Svendborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds. 

 

Fakta om retskredsen Aarhus retskreds

Retten i Aarhus hører ind under det Østjyske nævningekreds, som er tilknyttet Vestre Landsret nr. 3 der har Tingsted i Århus, som er hovedby for Aarhus Kommune. Derfor giver det helt sig selv Århusretskreds råder over Århus Kommune. Men det er ikke den eneste Kommune, som hører under denne retskreds - for også Odder Kommune og Samsø Kommune hører hertil. 

 

Fakta om områder i Aarhus retskreds

Som skrevet i ovenstående afsnit så er Aarhus Kommune, Odder Kommune og Samsø Kommuner alle Kommuner, der ligger under Århus retskreds. 

Hver enkelte Kommune har flere byer under sig, og dem nævner vi nogle eksempler på i dette afsnit, så du er forberedt på hvilke byer du kan forvente at møde på denne side. I Aarhus Kommune kan du i ovenstående oversigt, finde byer såsom Aarhus, Lystrup, Beder-Malling, Løgten, Mårslet, Solbjerg, Harlev, Hjortshøj, Sabro, Trige, Elev, Lisbjerg, Spørring, Studstrup og Hårup. 

 

Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Når man kigger på boliger, så er det altså ikke muligheder man skal gå ned på. Det er derfor med stor glæde, at vi her på Tvangsauktionshuset kan præsentere dig for intet mindre end omkring 400 ejendomme, som er til salg på tvang her på Tvangsauktionhuset. Vores store kartotek rummer boliger i hele det danske land. 

Vi må desværre skuffe dig med, at de 400 annoncer altså ikke alle er i Aarhus retskreds - så mange boliger ryger nemlig slet ikke på tvang til hverdag. De 400 annoncer er i stedet det samlede antal boliger i hele Danmark. Du vil hurtigt finde ud af, at det ikke er de samme annoncer du støder på, når du besøger Tvangsauktionshuset, udskiftning i annoncer vil ske løbende i takt med at ejendommen ryger på auktion, og dermed fjernet fra oversigten, når en vinder endeligt findes. 

Hvis du godt kunne tænkte dig at bo i Aarhus retskreds, og har mod på at  prøve kræfter med at købe en bolig gennem en tvangsauktion, men endnu ikke har fundet den rette bolig i oversigten her, så glæd dig over at der ligeledes kommer nye emner ind. Faktisk hver eneste dag, det gælder derfor om at holde godt øje. 

 

Tilmeld dig Tvangsauktionshusets’ søgeagent 

Hvis du som mange andre, er en anelse træt af at bruge din tid på, at lede efter boliger online i en travl hverdag - så kan du med fordel tilmelde dig vores søgeagent. Ved at tilmelde dig søgeagenten, så vil du få besked, når der dukker en ny ejendom op i Aarhus retskreds, som lever op til dine krav til din kommende bolig.


Vi sender dig for mails med opdateringer og nyheder, der kommer ind på platformen - alle sammen med udgangspunkt i de kriterier du har angivet, så du ikke modtager en masse mails, med ejendomme der ikke imødekommer dine krav. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

For at imødekomme de flestes ønsker, er vi på Tvangsauktionshuset stolte af, at du som leder efter en bolig på tvang kan finde alle typer af ejendomme under samme tag - nemlig lige her på vores platform. Det er derfor oplagt du begynder din søgen efter drømmeboligen her på platformen, uanset om end det er en ejendom i Aarhus retskreds eller et andet sted i Danmark. 

For at spare din tid bedst mulig, kan du vælge af præcisere din søgning, ud fra boligtyper, retskreds, ejendomsværdi og auktionstype. Vi har delt vores boligtyper op i følgende kategorier: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. 

Og vi har delt vores retskredse op ud fra de danske retskredse som er: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds udover Roskilde. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Aarhus retskreds


I og med, at vi hos Tvangsauktionshuset, ønsker vi at du får den bedst mulige oplevelse i din søgen efter enten din drømmebolig eller en erhvervsejendom i Aarhus retskreds, med at anvende vores service. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os i supporten, hvor vi efter bedste evne vil besvare de spørgsmål du måtte have - hvad enten det er til brugen af platformen, eller teknisk.