Tvangsauktioner i Aalborg retskreds

Bemærk: På denne side vises der kun tvangsauktioner i området Aalborg retskreds. For en mere generel søgning kan du bruge vores kortsøgning eller listesøgning, hvor du har mulighed for at søge og filtrere blandt tvangsauktioner i hele Danmark.

Tvangsauktioner Aalborg retskreds

Velkommen til Tvangsauktionshuset. I oversigten på denne side finder du ejendomme med tvangsauktioner, der hører ind under Aalborg retskreds. Det vil sige, at ønsker du en bolig i Aalborg enten til privat brug eller erhverv, så er det denne side du skal holde øje med. 

Det kan jo være at din drømmebolig før eller siden dukker op, og hvis den gør, så skal du være klar til at skrive hvilken dato der afholdes auktion. Det er vores helt store passions at hjælpe boligsøgende som dig og ligesindede, med at finde deres nye hjem via tvangsauktioner. Falder over en annonce som du finder interessant, så tøv ikke med at trykke på den og læse nærmere, se flere billeder og tjek ud hvornår der afholdes en auktion for den pågældende bolig.  

 

Er du interesseret i en anden retskreds end Aalborg?

Vi stræber efter at vores platform altid rummer omkring 400 aktive annoncer, fordelt ud over hele det danske land. Det vil sige, at hvis du gerne vil udvide din søgning og se tvangsauktioner i andre retskredse, så kan du nemt ændre din søgning. 

Det kan eksempelvis være at du har et stort ønske om at bo i Nordjylland, i Aarhus eller i postnummeret 7900. Er du interesseret i en anden retskreds end Aalborg? Måske kan du ikke finde din drømmebolig på denne side lige nu, og vil gerne udvide din søgning til andre områder, det kan også være at du slet ikke er interesseret i Aalborg men blot er havnet på denne side ved en fejl. 

Uanset hvad, så skal du vide at du super nemt kan ændre din søgning, så den matcher lige præcist den retskreds som du er interesseret i. Du ændre din søgning ved at køre din mus op i toppen af denne side og trykke på ''søg auktion''. Når du trykker på denne tekst, så kommer du ind på vores søgefunktion, hvor du kan vælge mellem alle retskredse i Danmark som er henholdsvis: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Roskilde retskreds, Svendborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds. 

 

Fakta om retskredsen Aalborg retskreds

Retten i Aalborg hører ind under det Nordjyske nævningekreds, som er tilknyttet Venstre Landsret nr. 2 med tingsted i Aalborg. Aalborg retskreds råder over fire kommuner, som du kan blive klogere på i næste afsnit. 

 

Fakta om områder i Aalborg retskreds

Mariagerfjord Kommune, Rebild Kommune, Vesthimmerland Kommune og Aalborg Kommune er dem der hører under Aalborg retskreds. I dette afsnit lister vi eksempler på hvilke byer der hører under hver af kommune Brønderslev Kommune, Frederikshavn Kommune, Hjørring Kommune, Jammerbugt Kommune og Læsø Kommune, for at give dig et indtryk af hvilke byer du kan være heldig at finde ejendomme på tvang i, på denne side. 

Eksempler på større byer i Mariagerfjord Kommune er Hobro, Hadsund, Mariager, Arden, Assens, Valsgård, Als, Øster Hurup, Astrup og Sønder Onsild. 

Eksempler på større byer i Rebild Kommune er Støvring, Skørping, Terndrup, Suldrup, Nørager, Øster Hornum, Haverslev, Bælum, Rebild og Blenstrup. 

Eksempler på større byer i Vesthimmerland Kommune er Aars, Løgstør, Farsø, Aalestrup, Ranum, Hornum, Gedsted, Hvalpsund, Vester Hornum og Overlade. 

Sidst men ikke mindst så har vi Aalborg Kommune der hører under denne retskreds og eksempler på byer i Aalborg Kommune er henholdsvis: Aalborg, Nørresundby, Svenstrup, Nibe, Klarup, Vodskov, Gistrup, Storvorde, Frejlev, Vestbjerg, Vester Hassing, Hals, Vadum, Gandrup, Sulsted, Kongerslev, Tylstrup, Mou, Dall Villaby og Ulsted. 

Det skal nævnes, at der kan findes flere byer på end hvad vi har nævnt i vores hurtige opremsning, derfor er byerne angivet som eksempler.


Find nye tvangsauktioner på Tvangsauktionshuset hver dag

Muligheder for boliger, skal du ikke gå ned på. Derfor finder du altid, intet mindre end omkring 400 ejendomme, som er til salg på tvang her på Tvangsauktionhuset. Vores store kartotek rummer hele det danske land. 

De 400 annoncer vi henviser til, er altså ikke alle boliger i Aalborg retskreds, men i stedet det samlede antal boliger i hele Danmark. Du vil hurtigt finde ud af, at det ikke er de samme annoncer du støder på, når du besøger Tvangsauktionshuset, udskiftning i annoncer vil ske løbende i takt med at ejendommen ryger på auktion, og dermed fjernet fra oversigten, når en vinder endeligt findes. 

 

Tilmeld dig Tvangsauktionshusets’ søgeagent 

Er du lidt træt af at spendere meget af din tid på at lede efter boliger online, i en travl hverdag? Så kan du med fordel tilmelde dig vores søgeagent. Ved at tilmelde dig søgeagenten, så vil du få besked når der dukker en ny ejendom op, som lever op til dine krav til din kommende bolig.


Vi sender dig for mails med opdateringer og nyheder, der kommer ind på platformen - alle sammen med udgangspunkt i de kriterier du har angivet, så du ikke modtager en masse mails, med ejendomme der ikke imødekommer dine krav. 

 

Tvangsauktionshuset rummer alle former for ejendomme

En af de ting vi er mest stolte af, det er at du som køber kan finde alle typer af ejendomme under samme tag - nemlig på Tvangsauktionshuset. Det er derfor oplagt du begynder din søgen efter drømmeboligen her på platformen, uanset om end det er en ejendom i Aalborg retskreds eller et andet sted i Danmark. 

For at spare din tid bedst mulig, kan du vælge af præcisere din søgning, ud fra boligtyper, retskreds, ejendomsværdi og auktionstype. Vi har delt vores boligtyper op i følgende kategorier: Villaer, rækkehuse, ejerlejligheder, fritidshuse, ideel anparts, andelsboliger, landejendomme, erhverv, udlejn. og blandet ejd., grunde, andet, sommerhuse, bolig / erhverv og nedlagte landbrug. 

Og vi har delt vores retskredse op ud fra de danske retskredse som er: Frederiksberg retskreds, Glostrup retskreds, Helsingør retskreds, Herning retskreds, Hillerød retskreds, Holbæk retskreds, Holstebro retskreds, Horsens retskreds, Kolding retskreds, Københavns byret retskreds, Lyngby retskreds, Nykøbing Falster retskreds, Næstved retskreds, Odense retskreds, Randers retskreds, Svendborg retskreds, Sønderborg retskreds, Viborg retskreds, Aalborg retskreds og ikke mindst Aarhus retskreds udover Roskilde. 

 

Held og lykke med at finde din nye ejendom i Aalborg retskreds

I og med vi hos Tvangsauktionshuset, ønsker at du får den bedst mulige oplevelse i din søgen på en bolig i Aalborg retskreds, med at anvende vores service. Derfor er du meget velkommen til at kontakte os i supporten, hvor vi efter bedste evne vil besvare de spørgsmål du måtte have - hvad enten det er til brugen af platformen, eller teknisk.